Hoppa till sidans innehåll

Clinic med Pia Andreasson

2018-02-11 01:37
Stormurs bjuder bjuder sina ungdomar på clinic med Pia Andreasson på temat "Markarbete och kommunikation".
  • Uppdaterad: 2018-02-11 01:38

Nu kan medlemmarna i Stormurs ungdomsgrupp anmäla sig till första aktiviteten någonsin! Stormur bjuder sina ungdomar på clinic med Pia Andreasson den 17:e februari på Stångberga som mycket generöst sponsrar våra ungdomar med en stor del av ridhushyran. Temat är markarbete och kommunikation. Se mer detaljerad info kring detta event i Stormurs kalender.

Välkomna på den första av förhoppningsvis många roliga aktiviteter i ungdomsgruppen!
Pia visar och går igenom hur ni kommunicerar med hästen när den är lös, vid löslongering, vidare på en, respektive två linor, samt vid arbete på kort tygel. Vi lånar hästar som ni får öva på. Stormur står för alla kostnader men lunch deltagarna får ta med egen lunch. För att clinicen ska bli av måste det vara minst 10 anmälda!

Skribent: Andrea Ihrman
Epost: Adressen Gömd

Reservplats tävling:

Vi har fått många förfrågningar om att sätta upp sig på reservlista till Stormurs tävlingar. Nytt för i år är att vi inte tillhandahåller några reservlistor till våra tävlingar. När nya platser dyker upp kommer vi att meddela detta på Facebook, samt här på hemsidan! Kika därför in med jämna mellanrum så att du inte missar chansen att anmäla dig om du missade ordinarie anmälan!

SM-kval nivå 2 - Tävlingen nu full!

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Kvarnvägen 3, Anna Kierkegaard
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info