Hoppa till sidans innehåll

Utbildning


Tack för att ni svarade på frågor om vilka kurser ni önskar inom Stormurs regi!

Stormur styrelse har som målsättning att över tid kunna erbjuda flera av de önskemål som kom fram.

Närmast i vår har vi en Takt och gångartskurs 1 (ToG 1) inplanerad med möjlighet till en uppföljare ToG 2.

Vi kommer även anordna en endagskurs i basal hästmassage och hästanatomi för egenbruk. Datum och mer info kommer inom kort.

Vårt upplägg för kurser som vi anordnar inom Stormur är att det ska gå plus minus noll vad gäller utlägg och intäkter. Är det för få anmälda till en kurs måste vi dessvärre ställa in. Om du vill att en kurs skall bli av är vi tacksamma om du anmäler dig i god tid så vi ser att vi kan fylla platserna!

Vi håller kontakt med våra grannföreningar i Upplandsdistriktet och stämmer av vilka kurser respektive förening har planerat och samordnar när vi kan. Kurser med stor efterfrågan kör vi regionalt oberoende av grannaktiviteterna. Grannföreningarna har flera spännande aktiviteter på gång som är öppna för alla SIF-medlemmar så håll utkik!

Uppdaterad: 11 FEB 2018 02:13
Skribent: Andrea Ihrman
Epost: Adressen Gömd

Reservplats tävling:

Vi har fått många förfrågningar om att sätta upp sig på reservlista till Stormurs tävlingar. Nytt för i år är att vi inte tillhandahåller några reservlistor till våra tävlingar. När nya platser dyker upp kommer vi att meddela detta på Facebook, samt här på hemsidan! Kika därför in med jämna mellanrum så att du inte missar chansen att anmäla dig om du missade ordinarie anmälan!

SM-kval nivå 2 - Tävlingen nu full!

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Kvarnvägen 3, Anna Kierkegaard
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info