Välkommen som medlem i Stormur - Sveriges största lokalklubb inom SIF!

Du som redan är medlem i Stormur kommer att få information via-epost med uppgifter om hur medlemsavgiften 2017 ska betalas in, dvs bankgironummer, belopp och senaste inbetalningsdatum.

Nya medlemmar anmäler sig via Stormurs hemsida på IdrottOnline (IOL) och får sedan information om hur medlemsavgiften ska betalas in samt inloggningsuppgifter till medlemsregistret i IOL.
Här är en länk till hemsidan där medlemsanmälan görs:

Din medlemsavgift täcker medlemskap i både Svenska Islandshästföreningen och Stormur. Medlemsavgiften betalas en gång per år.

Om du är intresserad av islandshästar, antingen som medryttare, hästägare, förälder eller har någon annan koppling till dessa fantastiska djur så hoppas vi att vår förening ska kunna erbjuda något för er alla. Vi anordnar kurser inom hästhantering, ridning, avel och skötsel som du som medlem kan delta i till självkostnadspris. Självklart har vi också väl besökta tävlingar, med duktiga ekipage och trevlig stämning.

Medlemsförmåner
- Delta i våra lokala aktiviteter, kurser och tävlingar (och chansen att bli klubbmästare)
- Delta på tävlingar och kurser i SIF:s regi
- Tidningen Islandshästen
- Olycksfallsförsäkring (mer information finns på SIF:s hemsida)
- 5 % i premierabatt på Agrias enskilda hästförsäkring
För mer information om medlemsförmåner se länk:

Medlemsform  Stormur  SIF  Totalt
Senior 130 + 400 =  530
Junior, t.o.m. 18 år 25 + 200 =  225
Familj* 125+ 550= 675
Introduktionsmedlemsskap** 100+ 300= 400
Stödmedlem*** 130   130

* Gäller alla familjemedlemmar som är skrivna på samma adress.

** Om du ej varit medlem de senaste 3 åren.

*** Om du är medlem i annan lokalförening och även vill vara med i Stormur.

För frågor kring medlemskap, skicka e-post till This is a mailto link

Hjärligt välkommen som medlem i Stormur!

Reservplats tävling:

Vi har fått många förfrågningar om att sätta upp sig på reservlista till Stormurs tävlingar. Nytt för i år är att vi inte tillhandahåller några reservlistor till våra tävlingar. När nya platser dyker upp kommer vi att meddela detta på Facebook, samt här på hemsidan! Kika därför in med jämna mellanrum så att du inte missar chansen att anmäla dig om du missade ordinarie anmälan!

SM-kval nivå 2 - Tävlingen nu full!

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst