Välkommen som medlem i Stormur - Sveriges största lokalklubb inom SIF!

Du som redan är medlem i Stormur kommer att få information via-epost med uppgifter om hur medlemsavgiften 2018 ska betalas in, dvs bankgironummer, belopp och senaste inbetalningsdatum.

Det är lätt att missa mailet då det kommer direkt från IdrottOnline's mailadress This is a mailto link och inte från Stormur så kika i skräpposten om du tror att du inte fått något mail eller hör av dig till oss så hjälper vi till.

Medlemsavgiften betalas till Ryttargruppen Stormur, bankgiro 838-9470. Skriv namn och födelsedatum som referens på betalningen.

Nya medlemmar anmäler sig via Stormurs hemsida på IdrottOnline (IOL) och får sedan information om hur medlemsavgiften ska betalas in samt inloggningsuppgifter till medlemsregistret i IOL.
Här är en länk till hemsidan där medlemsanmälan görs:

Din medlemsavgift täcker medlemskap i både Svenska Islandshästföreningen och Stormur. Medlemsavgiften betalas en gång per år.

Om du är intresserad av islandshästar, antingen som medryttare, hästägare, förälder eller har någon annan koppling till dessa fantastiska djur så hoppas vi att vår förening ska kunna erbjuda något för er alla. Vi anordnar kurser inom hästhantering, ridning, avel och skötsel som du som medlem kan delta i till självkostnadspris. Självklart har vi också väl besökta tävlingar, med duktiga ekipage och trevlig stämning.

Medlemsförmåner
- Delta i våra lokala aktiviteter, kurser och tävlingar (och chansen att bli klubbmästare)
- Delta på tävlingar och kurser i SIF:s regi
- Tidningen Islandshästen
- Olycksfallsförsäkring (mer information finns på SIF:s hemsida)
- 5 % i premierabatt på Agrias enskilda hästförsäkring
För mer information om medlemsförmåner se länk:

Medlemsform  Stormur  SIF  Totalt
Senior 130 + 400 =  530
Junior, t.o.m. 18 år 25 + 200 =  225
Familj* 125+ 550= 675
Introduktionsmedlemsskap** 100+ 300= 400
Stödmedlem*** 130   130

* Gäller alla familjemedlemmar som är skrivna på samma adress.

** Om du ej varit medlem de senaste 3 åren.

*** Om du är medlem i annan lokalförening och även vill vara med i Stormur.

För frågor kring medlemskap, skicka e-post till This is a mailto link

Hjärligt välkommen som medlem i Stormur!

GK-kval Husbyöhn 22 april, 2018

Nu finns ryttarbrev och startlistor publicerade för GK-kval Husbyöhn den 22:a april!

För ryttarbrev och startlistor se --> Ryttarbrev & startlistor

Takt- och Gångartskurs steg 1 den 1-2 april, 2018

Missa inte chansen att gå Takt- och gångartskurs 1 i Stormurs regi! Sista dag för anmälan 5/3 på:

För innehåll se --> Aktuella kurser

ToG1

SM-kval nivå 2-tävling Sport

Imorgon, måndag 19:e mars kl 12:00, släpper vi ytterligare 8 platser till SM-kvalet 5:e maj på Toftinge!

För anmälan: https://www.icesale.se

Missa inte din plats!

Clinic i markarbete med Pia Andreasson

Nu finns bilder ute på hemsidan från Pia Andreassons clinic i markarbete som var det första eventet som anordnades för Stormurs nya Ungdomsgrupp! Blev en mycket uppskattad kurs av våra ungdomar och vi hoppas på uppföljning i höst!

För fler bilder se --> Bilder

Takt- och Gångartskurs steg 1 den 1-2 april, 2018

För innehåll se --> Aktuella kurser

ToG1

Reservplats tävling:

Vi har fått många förfrågningar om att sätta upp sig på reservlista till Stormurs tävlingar. Nytt för i år är att vi inte tillhandahåller några reservlistor till våra tävlingar. När nya platser dyker upp kommer vi att meddela detta på Facebook, samt här på hemsidan! Kika därför in med jämna mellanrum så att du inte missar chansen att anmäla dig om du missade ordinarie anmälan!

SM-kval nivå 2 - Tävlingen nu full!

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst