Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Ingen tävling genomförs utan stort engagemang från ett stort antal människor! För att genomföra en bra tävling behövs bl.a ett stort antal funktionärer. Vi har försökt på både möjliga och omöjliga sätt för att få frivilliga att ställa upp.

Just nu erbjuder vi presentkort på 200 SEK för en heldag och 100 SEK för en halvdag till alla Stormur-funktionärer. Presentkorten kan utnyttjas på alla arrangemang i Stormurs regi så som kurser/utbildningar eller tävlingsanmälan.

I år har vi även en ny rolig satsning för att locka funktionärer! De stall (inte nödvändigtvis samma) som kan få ihop ett gäng funktionärer på minst 8 personer till minst två Stormur-tävlingar (behöver inte vara samma personer), belönas med ett belopp à 4.000 SEK att utnyttja tillsammans med era stallvänner. Summan kan ni exempelvis använda till att ta ut en instruktör/föreläsare för bara er och Stormur står då för kostnaden upp till 4.000 SEK inkl moms. Enda kravet är att Stormur måste kunna erhålla en faktura på den del av totalbeloppet som Stormur skall stå för.

Om detta låter intressant sker anmälan via mail: This is a mailto link

Observera att anmälan är bindande!

Viktigt att notera är att ni behöver utnyttja detta erbjudande senast den 30 april 2019. Lathundar till dom olika funktionärsposterna finns på vår hemsida.

Våra tävlingsdatum ligger ute på Indta.se (officiell sida för samtliga tävlingar), samt på Icesale.se, där tävlingsanmälan även sker. Vi kommer meddela på samtliga sociala medier när anmälan öppnas upp till respektive tävling. Vi skapar även evenemang för alla tävlingar på Facebook. Där kommer info som rör respektive tävling även att publiceras.

I vår kalender finns även alla viktiga datum samlade för när anmälan öppnar till respektive tävling, samt nedanstående tävlingsdatum. Håll utkik!

Uppdaterad: 07 MAR 2018 10:01
Skribent: Andrea Ihrman
Epost: This is a mailto link

SM-kval nivå 2-tävling Sport

Imorgon, måndag 19:e mars kl 12:00, släpper vi ytterligare 8 platser till SM-kvalet 5:e maj på Toftinge!

För anmälan: https://www.icesale.se

Missa inte din plats!

Clinic i markarbete med Pia Andreasson

Clinic i markarbete med Pia Andreasson

Nu finns bilder ute på hemsidan från Pia Andreassons clinic i markarbete som var det första eventet som anordnades för Stormurs nya Ungdomsgrupp! Blev en mycket uppskattad kurs av våra ungdomar och vi hoppas på uppföljning i höst!

För fler bilder se --> Bilder

Takt- och Gångartskurs steg 1 den 1-2 april, 2018

Missa inte chansen att gå Takt- och gångartskurs 1 i Stormurs regi! Sista dag för anmälan 5/3 på: 

https://www.icesale.se/events!

För innehåll se --> Aktuella kurser
 

ToG1 

Reservplats tävling:

Vi har fått många förfrågningar om att sätta upp sig på reservlista till Stormurs tävlingar. Nytt för i år är att vi inte tillhandahåller några reservlistor till våra tävlingar. När nya platser dyker upp kommer vi att meddela detta på Facebook, samt här på hemsidan! Kika därför in med jämna mellanrum så att du inte missar chansen att anmäla dig om du missade ordinarie anmälan!

SM-kval nivå 2 - Tävlingen nu full!

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Kvarnvägen 3, Anna Kierkegaard
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info