Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från Tävlingsgruppen!

07 JUN 2018 09:59
  • Uppdaterad: 07 JUN 2018 10:04

Info från tävlingsgruppen:

Stormur Light 16/6 – Vi öppnar upp för fler platser!

Då det är många som vill tävla på våra tävlingar så har vi bestämt att öppna upp för ytterligare några platser. På onsdag 6/6 kl 07.00 öppnar vi för 8 platser till.

Anmälningstiden går ut den 7/6. Det är också sista dagen för ändringar, vänligen respektera att inga varvbyten m.m. kan göras efter detta datumet. Om ni har fått förhinder så meddela detta så snart som möjligt så vi kan ge fler möjligheten att vara med.

Incheckningen kommer ske via sms (inte via Icesale som vi hade tänkt från början). Mer info om det kommer i Ryttarbrevet som läggs ut här och på Facebook ca 5 dagar före tävlingen.

Stormur Light den 1/9 – Vi öppnar upp för fler platser!                          

Denna tävlingen blev full redan på förmiddagen den 1:a juni när vi öppnade upp anmälan. För er som inte hann med så kan vi meddela att vi öppnar upp för några platser till, det gör vi på söndag den 10/6 kl 10:00. För er som ändå inte får en plats kan vi bara tipsa om att gå in och kolla Icesale löpande då det kan hända att någon strukit sig och en ny plats för anmälan öppnats upp.

Vi har även fått önskemål om en unghästklass på denna tävling. Vi ska så klart försöka få till det. I så fall kommer vi lägga till den grenen i efterhand och meddela här och på hemsidan när det går att anmäla sig. Antalet kommer i så fall vara begränsat då vi måste få ihop tidsschemat för hela dagen.

GK-kval, eftermiddag/kväll

Stormur undersöker, pga efterfrågan från våra medlemmar, möjligheten att anordna ytterligare ett GK-kval, kvällskval under juli månad. Ännu oklart om detta är möjligt då vi i nuläget inte vet hur tillgängligheten ser ut för domare, funktionärer, bana mm. Vi får be att återkomma på denna punkt!

Funktionärer

Vi har i år fått ihop tävlingarna väldigt bra tack vare alla funktionärer! Så himla kul och lätt att ordna tävlingar med erat stora engagemang! 😊. Mycket är så klart tack vare att Stångberga nappade på årets erbjudande! Läs mer under --> https://www.stormur.nu/tavling/funktionarer/.

Vi behöver alltid funktionärer så om du tycker det verkar roligt, tveka inte att höra av dig så kan vi berätta hur det går till och vilka olika uppgifter det finns!

Skribent: Andrea Ihrman
Epost: Adressen Gömd

Stormur-kläder!

Glöm inte att gå in och beställ profilkläder från stormur! 

Se --> Profilkläder för mer info!

Prima4you

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Anna Kierkegaard, Kvarnvägen 3
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0700914042
E-post: This is a mailto link

Se all info