Hoppa till sidans innehåll

Stormurs tävlingar våren 2017

14 FEB 2017 19:23
Årets första Stormurtävling blir ett SM-kval den 30 april på Toftinge.

Den 3 juni anordnas en tävling i Gaedingakeppni på Hysbyöhn.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2017 22:50

Årets första Stormurtävling blir den 30 april på Toftinge.

Tävlingen är ett SM-kval (nivå 2) på 1 dag med endast uttagningar - inga finaler eller prisutdelning - i 1-grenar och 2-grenar samt för Barn och Junior även V5 och T8.

Vi har inget krav på kvalpoäng för anmälan i 1-grenarna. Observera att vi inte kommer att ha några passgrenar på denna tävling, dock F1/F2. För passgrenar så hänvisar vi till Skeids passkval.

Stormurmedlemmar kommer att få förtur till anmälan och information om datum och tid samt var anmälan öppnar, det kommer att publiceras på vår hemsida och i Ryttargruppen Stormurs Facebookgrupp.

Vi kommer att ha ett begränsat antal anmälda per gren (preliminärt 15 st i 1-grenarna och 25 st i 2-grenarna). Resterande platser släpps efter det till icke Stormurmedlemmar. 

Stormur kommer även att arrangera en Gaedingakeppni-tävling på Husbyöhn den 3 juni. Mer information kommer att publiceras på hemsidan och Facebook.

Tävlingsgruppen Stormur har genom dessa två tävlingar under våren försökt att göra det bästa för att alla olika nivåer av tävlande ska kunna vara med. Vi ser fram mot två roliga tävlingar.

Vill du hjälpa till inför och under tävlingen? Skicka ett mejl till This is a mailto link vilket också är den officiella adressen för frågor.

Skribent: Camilla Stenemyr
Epost: Adressen Gömd

Stormur-kläder!

Glöm inte att gå in och beställ profilkläder från stormur! 

Se --> Profilkläder för mer info!

Prima4you

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Anna Kierkegaard, Kvarnvägen 3
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0700914042
E-post: This is a mailto link

Se all info