Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsåret 2018!

10 FEB 2018 13:05
Årets tävlingsagenda erbjuder allt ifrån SM-kval, light-tävlingar med finaler och Gaedingakeppni.
  • Uppdaterad: 10 FEB 2018 21:12

Tävlingar 2018 – Info från tävlingsgruppen!

Vi har planerat in fem tävlingar under 2018. Årets tävlingsagenda erbjuder allt ifrån SM-kval, light-tävlingar med finaler och Gaedingakeppni. Tävlingsåret kickar igång med Gaedingakeppni på Husbyöhn och avslutas med de årliga Stormurmästerskapen på Toftinge.

Vi hoppas det skall finnas en nivå för alla som önskar tävla!

Våra tävlingar blir snabbt fullbokade så ett tips är att boka in dessa datum redan nu!

22 april        GK-kval                             Husbyöhn

5 maj            SM-kval                             Toftinge

16 juni          Stormur Light                  Husbyöhn

1 sept            Stormur Light                  Husbyöhn

6-7 okt          Mästerskapen                   Toftinge

Ingen tävling genomförs utan stort engagemang från ett stort antal människor! För att genomföra en bra tävling behövs bl.a ett stort antal funktionärer. Vi har försökt på både möjliga och omöjliga sätt för att få frivilliga att ställa upp.

Just nu erbjuder vi presentkort på 200 SEK för en heldag och 100 SEK för en halvdag till alla Stormur-funktionärer. Presentkorten kan utnyttjas på alla arrangemang i Stormurs regi så som kurser/utbildningar eller tävlingsanmälan.

I år har vi även en ny rolig satsning för att locka funktionärer! De stall (inte nödvändigtvis samma) som kan få ihop ett gäng funktionärer på minst 8 personer till minst två Stormur-tävlingar (behöver inte vara samma personer), belönas med ett belopp à 4.000 SEK att utnyttja tillsammans med era stallvänner. Summan kan ni exempelvis använda till att ta ut en instruktör/föreläsare för bara er och Stormur står då för kostnaden upp till 4.000 SEK inkl moms. Enda kravet är att Stormur måste kunna erhålla en faktura på den del av totalbeloppet som Stormur skall stå för.

Om detta låter intressant sker anmälan via mail: This is a mailto link

Observera att anmälan är bindande!

Viktigt att notera är att ni behöver utnyttja detta erbjudande senast den 30 april 2019. Lathundar till dom olika funktionärsposterna finns på vår hemsida.

Våra tävlingsdatum ligger ute på Indta.se (officiell sida för samtliga tävlingar), samt på Icesale.se, där tävlingsanmälan även sker. Vi kommer meddela på samtliga sociala medier när anmälan öppnas upp till respektive tävling. Vi skapar även evenemang för alla tävlingar på Facebook. Där kommer info som rör respektive tävling även att publiceras.

Hälsningar, Stormurs tävlingsgrupp 

Skribent: Andrea Ihrman
Epost: Adressen Gömd

Stormur-kläder!

Glöm inte att gå in och beställ profilkläder från stormur! 

Se --> Profilkläder för mer info!

Prima4you

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Anna Kierkegaard, Kvarnvägen 3
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0700914042
E-post: This is a mailto link

Se all info