Hoppa till sidans innehåll

Träning inför Gaedingakeppnitävling 3 juni

30 MAR 2017 22:55
Den 1 maj anordnar Stormur en enklare prova-på-tävling på Sävastby ovalbana, invid Lappdals Islandshästar i Åkersberga med Nina Bergholtz. Anmäl dig gärna.

Stormur ordnar därefter en tävling i Gaedingakeppni, nivå 4, den 3 juni på Husbyöhn.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2017 23:11

Varje deltagare har totalt 20 minuter att rida sitt program, få individuell bedömning (poäng) och återkoppling från Nina Bergholtz som är Sveriges första nationella domare i Gaedingakeppni samt internationell avelsdomare för islandshästar.
Därefter rider man programmet igen och får möjlighet att bättra på sina resultat och få ny bedömning (poäng). Det blir ingen annan final. 
Det finns plats för totalt 22 deltagare, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande och görs helst via messenger till Camilla Stenemyr.

Det kostar 500:- för Stormurmedlemmar och 600:- för de som inte är medlemmar. Swisha din betalning till Camilla Stenemyr

Första start är kl 9:00 med rullande starter fram till kl 17:00. Återkommer senare med starttider. Meddela om det finns behov av att parkera hästsläp, det finns begränsat med platser. Det kommer att bli trångt om plats så samåk gärna.

Ni som kommer utifrån behöver fylla i ryttarförsäkran och uppvisa den innan urlastning, meddela innan ankomst. Det finns även begränsade möjligheter att hyra liten hage. 

Välkommen med din anmälan!

Skribent: Camilla Stenemyr
Epost: Adressen Gömd

Stormur-kläder!

Glöm inte att gå in och beställ profilkläder från stormur! 

Se --> Profilkläder för mer info!

Prima4you

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Anna Kierkegaard, Kvarnvägen 3
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0700914042
E-post: This is a mailto link

Se all info