Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Nya avbokningsregler

Stormur har beslutat att ändra våra avbokningsregler för bättre överensstämmande med andra klubbars regler.

Från 1 januari 2019 gäller följande: Anmälan är bindande och det går endast att få tillbaka 80% av avgiften mot uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Detta gäller även om avbokning sker före sista anmälningsdag.

 

När blir det B- och A-final / när slår vi ihop vuxna och ungdomar

För B-final krävs minst 20 anmälda ekipage (om det sker strykningar efter att startlistorna är gjorda och det då blir färre ekipage så blir det ändå B-finaler, det är antalet som finns när vi lägger ut våra startlistor)

För A-final krävs minst 12 anmälda ekipage (samma regler för strykningar som ovan)

Direktplacering blir det när det är färre än 12 anmälda ekipage.

Vi slår ihop vuxna och ungdomar när vi ser att det blir en final om vi gör det. Om det däremot inte blir final trots ihopslagning så får vuxna respektive ungdomar rida sin klass med direktplacering i respektive klass.

 

Funktionärer: 

Ingen tävling genomförs utan stort engagemang från ett stort antal människor! För att genomföra en bra tävling behövs bl.a ett stort antal funktionärer. 

Vi kommer ha samma roliga erbjudande även år 2021.

Dom stall eller hästvänner som kan få ihop ett gäng funktionärer på minst 8 personer till minst två Stormur-tävlingar (behöver inte vara samma personer, men det ska vara heldagar), belönas med ett belopp à 4.000 SEK att utnyttja tillsammans med era stallvänner. Summan kan ni exempelvis använda till att ta ut en instruktör/föreläsare för bara er och Stormur står då för kostnaden upp till 4.000 SEK inkl moms. Enda kravet är att Stormur måste kunna erhålla en faktura på den del av totalbeloppet som Stormur skall stå för. Det ska såklart vara något hästrelaterat som ni kan göra tillsammans.

Om detta låter intressant sker anmälan via mail: This is a mailto link

Observera att anmälan är bindande!

Viktigt att notera är att ni behöver utnyttja detta erbjudande senast den 30 april 2020. Lathundar till dom olika funktionärsposterna finns på vår hemsida.

För er som vill ställa upp på någon enstaka tävling erbjuder vi presentkort som kan nyttjas till tävlingsanmälan eller kursavgift för arrangemang som Stormur anordnar.

Just nu erbjuder vi presentkort på 200 SEK för en heldag och 100 SEK för en halvdag till alla Stormur-funktionärer. Presentkorten kan utnyttjas på alla arrangemang i Stormurs regi så som kurser/utbildningar eller tävlingsanmälan.

 

Våra tävlingsdatum ligger ute på Indta.se (officiell sida för samtliga tävlingar), samt på Icesale.se, där tävlingsanmälan även sker. Vi kommer meddela på samtliga sociala medier när anmälan öppnas upp till respektive tävling. Vi skapar även evenemang för alla tävlingar på Facebook. Där kommer info som rör respektive tävling även att publiceras.

I vår kalender finns även alla viktiga datum samlade för när anmälan öppnar till respektive tävling, samt nedanstående tävlingsdatum. Håll utkik!

 

Reservplats tävling:

Vi har fått många förfrågningar om att sätta upp sig på reservlista till Stormurs tävlingar. Nytt för i år är att vi inte tillhandahåller några reservlistor till våra tävlingar. När nya platser dyker upp kommer vi att meddela detta på Facebook, samt här på hemsidan! Kika därför in med jämna mellanrum så att du inte missar chansen att anmäla dig om du missade ordinarie anmälan!

Uppdaterad: 07 MAR 2018 10:03 Skribent: Andrea Ihrman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Anna Kierkegaard, Kvarnvägen 3
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0700914042
E-post: ordforande@stormur.n...

Se all info