Hoppa till sidans innehåll

Stormur stora höstlätta 18 September


Välkomna till Stormur Stora Höstlätta – 18 September 2021 – Marma Torp

 

Ryttarbrev och startlistor kommer läggas ut på vår Facebooksida samt på hemsida, ca 1 vecka innan tävlingen startar.

 

Stormurs stora höst lätta är tävlingen för dig som brukar rida i "lättklassgrenarna" på Stormurmästerskapen. Vi har valt i år att bara ha de lite svårare grenarna på Stormurmästerskapen. Stormurs stora höst lätta kommer att ha både A och b- finaler om det blir många ekipage. Vi kommer att ha fina priser och vi hoppas att den här tävlingen är en tävling vi kan köra varje år framöver. Detta blir andra gången vi kör.

Grenar:            T5, T6, V5, F3

När blir det B- och A-final / när slår vi ihop vuxna och ungdomar:

För B-final krävs minst 20 anmälda ekipage (om det sker strykningar efter att startlistorna är gjorda och det då blir färre ekipage så blir det ändå B-finaler, det är antalet som finns när vi lägger ut våra startlistor)

För A-final krävs minst 12 anmälda ekipage (samma regler för strykningar som ovan)

Direktplacering blir det när det är färre än 12 anmälda ekipage.

Vi slår ihop vuxna och ungdomar när vi ser att det blir en final om vi gör det. Om det däremot inte blir final trots ihopslagning så får vuxna respektive ungdomar rida sin klass med direktplacering i respektive klass.

 

Incheckning görs via sms (info kommer finnas i Ryttarbrevet). Detta ska vara gjort senast den 17/9  kl 17.00. Det enda som sen återstår blir att lämna Ryttarförsäkran vid ankomst till Marma Torp.

 

Tävlingen beräknas starta ca kl 09.00

Fast hage eller hagplats att bygga själv på bokas via Marma torp/Annah.

 

Info för er med presentkort: Ni måste betala er anmälan via INDTA. Ta med er presentkortet till tävlingen och lämna till tävlingsledaren, ange namn, bank, clearingnr och kontonummer så ser vår kassör till att betala tillbaka till angivet konto.

 

 

Om tävlingen skulle bli full före sista anmälningsdag så vill vi redan nu informera alla om att vi inte kommer ha någon reservlista. Vi kommer gå ut med info om det kommer strykningar på vår Facebook och hemsidan.

 

Avbokningsregler – OBS Nya regler från 2019-01-01:

Stormur har beslutat att ändra våra avbokningsregler så dom stämmer bättre överens med andra klubbars regler.

Från 1 januari 2019 gäller följande: Anmälan är bindande och det går endast att få tillbaka 80% av avgiften mot uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Detta gäller även om avbokning sker före sista anmälningsdag.

 

För frågor och funderingar mejla till: This is a mailto link 

(vi ber er att inte maila/skicka sms eller pm till enskilda personer som ni kanske känner eller som tidigare har hjälpt er med frågor. Det är viktigt att all kommunikation sker via vår gemensamma mailadress ovan).

Uppdaterad: 22 MAR 2021 13:01 Skribent: Alva Värmå
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Anna Kierkegaard, Kvarnvägen 3
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0700914042
E-post: ordforande@stormur.n...

Se all info