Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Ingen tävling genomförs utan stort engagemang från ett stort antal människor! För att genomföra en bra tävling behövs bl.a ett stort antal funktionärer. Vi har försökt på både möjliga och omöjliga sätt för att få frivilliga att ställa upp.

Vi erbjuder presentkort på 200 SEK för en heldag och 100 SEK för en halvdag till alla Stormur-funktionärer. Presentkorten kan utnyttjas på alla arrangemang i Stormurs regi så som kurser/utbildningar eller tävlingsanmälan.

Vi har sen tidigare ett "funktionärspaket" för att locka funktionärer!

De stall (inte nödvändigtvis samma) som kan få ihop ett gäng funktionärer på minst 8 personer till minst två Stormur-tävlingar (behöver inte vara samma personer), belönas med ett belopp à 4.000 SEK att utnyttja tillsammans med era stallvänner. Summan kan ni exempelvis använda till att ta ut en instruktör/föreläsare för bara er och Stormur står då för kostnaden upp till 4.000 SEK inkl moms. Enda kravet är att Stormur måste kunna erhålla en faktura på den del av totalbeloppet som Stormur skall stå för.

Om detta låter intressant sker anmälan via mail: This is a mailto link

Observera att anmälan är bindande!

Lathundar till dom olika funktionärsposterna finns på vår hemsida.

Våra tävlingsdatum ligger ute på Indta.se (officiell sida för samtliga tävlingar), samt på Icesale.se, där tävlingsanmälan även sker. Vi kommer meddela på samtliga sociala medier när anmälan öppnas upp till respektive tävling. Vi skapar även evenemang för alla tävlingar på Facebook. Där kommer info som rör respektive tävling även att publiceras.

Under fliken tävling hittar du årets planerade tävlingar.

Uppdaterad: 17 APR 2018 09:24 Skribent: Andrea Ihrman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Ryttargruppen Stormur - Islandshäst
Anna Kierkegaard, Kvarnvägen 3
18442 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0700914042
E-post: ordforande@stormur.n...

Se all info